4 your wedding

Zo kies je de juiste schoenen

Geplaatst op

Sommige vrouwen krijgen een slechte reputatie omdat ze een obsessie hebben met schoenen. Wie kan er, met alle eindeloze stijlen en kleuren van schoenen om uit te kiezen, een vrouw de schuld geven dat haar kast van boven naar beneden met schoenen is gestapeld? In deze blog leer je hoe je schoenen kiest om bij een outfit te dragen, ongeacht de kleur van de outfit, de gelegenheid of het seizoen. 

Matchen met je outfit

Kies schoen kleuren die bij je kleding passen in plaats van kleuren die concurreren met je kleding. Draag eenvoudige zwarte of nude hakken als je een jurk of kledingstuk met een opvallend, gedurfd patroon draagt. Als je hierbij een complexere schoen zou dragen, zou dat volgens sommigen te overweldigend zijn. Wanneer je een simpele outfit aanhebt kun je dit juist compenseren door een opvallende schoen aan te trekken.

Lichtere schoen

Voeg pit toe aan een eenvoudige outfit door lichtere schoenen te dragen. Voeg wat kleur toe door een rode hak te combineren met een zwarte of bruine jurk. Probeer een geklede schoen met een funky patroon, zoals een alligatorhuid, als je een eenvoudige blouse en een neutrale spijkerbroek draagt.

Standaardkleuren voor zakelijke gelegenheden

Draag bruine of zwarte leren schoenen op een serieus kantoor. Grijs en marineblauw zijn ook goede opties om naar het werk te dragen. Draag eigenlijk alleen gekleurde schoenen als je een minder strikt kantoor hebt met een casual dresscode.

Veters

Je hoeft niet alleen maar te experimenteren met het soort schoen, je kunt ook experimenteren met de veters die je erin draagt. Door dit af te wisselen geef je dezelfde schoen steeds een nieuwe look. Je kunt gekleurde, donkere, platte of ronde veters kopen en hiermee te spelen. Wees creatief en draag waar jij je goed bij voelt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden