4 your wedding

Zo kies je de accessoires voor bij je trouwjurk

Geplaatst op

Je hebt de jurk gevonden, hoppa! Nu is het tijd om je accessoires te kiezen. De juiste afwerking van je jurk kan een hele nieuwe look creëren of de stijl van je trouwdag nog meer bepalen. Of je nu een superversierde jurk hebt of een strakke en eenvoudige, hier zijn een paar tips om je te helpen de perfecte accessoires te kiezen.

Sluier of geen sluier?

Het is waar! Er is geen bruidsboek dat zegt dat je een sluier moet dragen, hoewel niets een aanstaande bruid meer personifieert dan dit luchtige accessoire. Houd je aan de traditionele stijl met een sluier en/of ga voor een hoofddeksel, maar zorg ervoor dat de kleur van je sluier precies past bij de kleur van je jurk. Een ivoorkleurige sluier kan mooi staan bij een heldere, witte jurk en andersom. Als je jurk veel details heeft, zoals een mooie rug die je niet wilt bedekken, kies dan voor een doorschijnende sluier in plaats van een sluier die gelaagd is en de spotlight kan stelen. 

Pas je juwelen aan op je jurk

Wist je dat bepaalde metalen passen beter bij verschillende tinten wit en ivoor? Gouden accessoires kunnen een ivoorkleurige tint benadrukken, terwijl zilveren of platina accenten een heldere, witte jurk complimenteren. Als je bruidsjurk al kralen heeft, laat dat dan de toon zetten voor de accessoires die je kiest. Kies een ketting, armband of oorbellen van hetzelfde metaal – zilver, rosé- of geelgoud van Bedel.Shop. Onthoud: less is more als het op sieraden aankomt, maar wees niet bang om jezelf uit te drukken.

Houd je schoenen comfortabel

Hoewel we dol zijn op een paar fantastische schoenen, moet je niet vergeten dat je trouwdag een drukke dag wordt en dat zere voeten het minste van je zorgen moeten zijn. Laat een paar perfecte stiletto’s je eerste dans niet verpesten! Als je gewend bent aan hoge hakken, zoek dan een paar dat goed voor je voelt, en als je dat niet bent – ga dan voor een paar slanke flats, lage hakken of sandalen. Je kunt altijd allebei nemen en van schoenen wisselen voor de receptie. Voeg een vleugje kleur toe, of een “iets blauws”, door een fel gekleurd paar te kiezen, of denk terug aan je metalen en andere accessoires om een meer traditionele gouden of zilveren pump of flat te kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden