Er zijn tal van hapjes die je kunt serveren op je bruiloft waarmee jij je gasten helemaal blij mee kunt maken. Natuurlijk mag drinken en kleine versnaperingen niet ontbreken. Lees daarom snel verder om de verschillende tips te ontdekken waarmee jij je bruiloft helemaal top kunt maken. Laat je inspireren! 

Diverse lekkere taarten voor de bruiloft 

Wat zou je zelf leuk vinden om te krijgen op een bruiloft van iemand. We hebben het hier over lekkere hapjes en drinken waarmee je de avond op een goede manier door kunnen brengen. Natuurlijk is er eerst tijd voor alle ceremonies wanneer deze geweest zijn is het tijd om te feesten. Zo´n bruiloft kan een hele nacht of zelfs een heel weekend doorgaan. Het is maar net hoe je het aankleedt. Verschillende culturen geven weer op andere manieren vorm aan een bruiloft. Natuurlijk is het altijd belangrijk dat je een taart hebt, dit is toch wel echt een belangrijk ritueel. Heb je geen zin om mezelf te bakken, dan kun je taarten bestellen. Je ziet op een bruiloft heel vaak dat er een enorme taart besteld wordt. Vaak is dit een slagroomtaart. Er zijn natuurlijk ook andere soorten die je kunt bestellen, bijvoorbeeld een appeltaart, cheesecake of een glutenvrije taart. 

Er is meer dan taart 

Tegenwoordig zijn gerechten als sushi en tapas erg populair in Nederland en veel mensen genieten er dus van. Het wil helemaal niet zeggen dat al je gasten van sushi houden, Misschien is het daarom beter om niet te gaan voor sushi maar bijvoorbeeld tapas. Dit zijn allemaal kleine hapjes die al heel lang populair zijn in Spanje en Portugal. Ze worden gegeten met een aantal mensen (zeker twee) en alles wordt gedeeld. Dat is toch hartstikke leuk voor een bruiloft. Denk dat bij aan gehaktballetjes, aardappeltjes, spiesjes, stukjes worst en allerlei andere kleine hapjes die je bij een lekkere borrel kunt nemen.

Regel een open bar

Wanneer je een openbaar regelt is het niet moeilijk om te zorgen dat je niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Als het goed is heb je redelijk voor je bruiloft kunnen sparen, dit is geen overbodige luxe, want het kan aardig in de papieren lopen. Om een duidelijk ee budget vast te kunnen houden is het slim om een openbaar af te spreken met de accommodatie waar het feest gehouden wordt. Op deze manier is er een maximumbedrag waarvoor gasten kunnen drinken. Mocht het zo zijn dat dit bedrag overschreden dreigt te worden, dan is het mogelijk om de limieten te verhogen. Op deze manier houd je de spreekwoordelijke vinger op de knip.

Pin It on Pinterest