4 your wedding

Voor welke botoxbehandeling moet ik kiezen?

Geplaatst op

Voor steeds meer mensen worden injectables steeds normaler. Het percentage mensen wat een behandeling ondergaat is de afgelopen jaren enorm gestegen. Deze behandelingen worden gebruikt voor het weghalen van onder andere rimpels, maar er zijn meerdere soorten behandelingen. Welke behandelingen kan je dan nemen en waar moet je voor kiezen?

Het verschil tussen Botox en fllers

Er heerst veel onduidelijkheid rondom de wereld van botoxbehandelingen. Veel mensen weten eigenlijk niet eens wat het inhoudt. Botox is een middel wat voor verslapping van de spieren zorgt, hierdoor werkt het goed tegen rimpels. Fillers worden gebruikt om meer volume te creëren. Een filler zal de huid opvullen en hierdoor de huid verstevigen, dit komt doordat een filler vocht aantrekt en dit vocht zorgt voor meer volume.

Toepassingen van Botox

Botox wordt dus gebruikt voor het verslapen van spieren. Rimpels ontstaan bijna altijd door het steeds weer aanspannen van spieren, de huid boven de spier komt met een behandeling tot rust waardoor de spier niet steeds meer aantrekt. Het effect van een botoxbehandeling blijft 3 tot 6 maanden zichtbaar. Je kan Botox inzetten voor behandeling van de volgende problemen:

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes

Maar Botox kan niet alleen voor het verhelpen van rimpels en schoonheidskwaaltjes gebruikt worden. Het werkt namelijk ook als oplossing voor tandenknarsen, overmatig transpireren, migraine en hoofdpijn.

De mogelijkheden van fillers

fillers zijn de ideale oplossing voor het opvullen van de huid. Bij een behandeling wordt de huid vanbinnen weer voller gemaakt met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof wordt ingebracht door gebruik te maken van een injectie. Na verloop van tijd breekt het lichaam de stof weer volledig af. Hierdoor zijn fillers dus volledig veilig. Je kunt ze onder andere gebruiken voor:

 • Kraaienpootjes
 • Volle lippen
 • Voorhoofdrimpels
 • Jukbeenderen
 • Wangen
 • Neuslippenplooi
 • Rokerslijntjes
 • Traanoogbehandeling

Welke behandeling moet ik nou kiezen?

Een keuze voor welke behandeling is erg lastig. Het advies is dan ook een Botox behandeling nooit zomaar te doen, je moet er goed over nadenken en alle voor en nadelen tegen elkaar afwegen. Besluit jij vervolgens dat je toch een behandeling wil? Zorg dan altijd dat je bij een specialist de behandeling laat uitvoeren. Botox Amsterdam zorgt altijd voor een topresultaat en adviseert je over welke behandeling bij jou probleem past.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden