De bruiloft is een van de belangrijkste dagen uit je leven. Alles moet perfect zijn en je wil graag dat iedereen het naar zijn zin zal hebben. Dit betekent natuurlijk dat je er zelf ook op je allerbest uit wil zien! Het spreekt misschien voor zich, maar voor je bruiloft zul je veel moeten uitbesteden. Alle kleine dingen bij elkaar die je moet regelen zorgen weer voor erg veel stress, en de spanningen zijn al erg genoeg zoals ze zijn! Bedenk van tevoren waar je hulp bij wil hebben en maak op tijd een afspraak. In deze blog geven we je wat tips over hoe je er op relatief korte termijn helemaal goed uit kunt zien voor de belangrijke dag!

Veel zelfvertrouwen

Je kunt er natuurlijk pas écht mooi uitzien op het moment dat je je ook daadwerkelijk mooi en goed voelt. Daarom is onze laatste tip om, een aantal maanden voor je gaat trouwen, aandacht te geven aan je gezondheid. Probeer wat meer te sporten en te letten op wat je eet. Als je namelijk op een gewicht bent waar je je goed bij voelt, ben je zekerder van jezelf. Daarnaast zorgen bepaalde soorten voeding voor een gezondere en mooiere huid. Schuw dus niet de o.a. volgende producten voor een stralende huid: olijfolie, tomaten, pure chocolade, havermout, sardines en walnoten.

Een mooi gezicht

Zou je graag wat meer nadruk willen geven naar verschillende onderdelen van je gezicht? Als make-up niet voldoende kan doen, zijn er ook een paar erg eenvoudige cosmetische behandelingen waarmee je nét wat meer nadruk geeft aan je lippen, jukbenen of andere onderdelen.

De juiste jurk

De jurk moet helemaal passen bij je figuur. Zo zul je je er het prettigst in voelen. Laat je hierover dan ook goed adviseren. Je zou niet willen dat je halverwege de grote dag voortdurend last hebt van een te strakke of te ruime jurk!