4 your wedding

Tips om er beeldschoon uit te zien op je bruiloft

Geplaatst op

Op de grote dag wil je er natuurlijk tip top uitzien. Aangezien je de bruiloft al ver van tevoren hebt gepland, geeft dat tijd om je optimaal voor te bereiden. Met de volgende behandelingen zul je stralen tijdens de bruiloft.

Tanden bleken

Aangezien je veel zult lachen tijdens de bruiloft, wil je natuurlijk een stralende lach hebben. Plan een afspraak bij je tandarts in voor een professionele bleek behandeling. Zo weet je zeker dat een veilige bleekmethode gebruikt. Vaak hoef je maar voor één afspraak te komen en kun je de rest van de behandeling thuis doen. Plan dit niet vlak voor je bruiloft, want tanden bleken kan tijdelijk gevoelige tanden opleveren.

Kies je haarkleur

Ook je haar wil je natuurlijk laten schitteren op je grote dag. Het is aan te raden om van tevoren een aantal opties te testen, zodat je weet hoe een bepaalde kleur of specifieke highlights zullen gaan uitpakken. Wees dus ook op tijd met het plannen van een afspraak met de kapper, uiteraard kun je dan op de dag zelf nog eens langsgaan.

Gezichtsbehandelingen

Botox, fillers, scrub en peels kunnen allemaal helpen om je er prachtig uit te laten zien. Al deze gezichtsbehandelingen kunnen de huid rood achterlaten, dus zorg ook hier voor minimaal een week hersteltijd. Sommige reinigende scrubs brengen onzuiverheden juist naar de oppervlakte, waardoor je een aantal dagen erna mee-eters of puistjes kunt hebben. Ga er wel voorzichtig mee om en laat ze door een professional verwijderen.

Voor andere ingrepen heb je nog meer tijd nodig. Overweeg je een bijvoorbeeld een face- of ooglift? Neem dan minimaal 2 maanden de tijd om je huid te laten herstellen, aangezien er kleine wonden ontstaan bij dergelijke ingrepen. Zoals je kunt lezen levert de juiste planning het beste resultaat op.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden