4 your wedding

Is het mogelijk om weer een mooie smile te hebben?

Geplaatst op

Het kan ontzettend vervelend zijn als je niet meer die mooie smile hebt, zoals je die vroeger wel had. Met de loop van de tijd kan het zijn dat tanden verkleuren of beschadigen. Hoe los je dit nu op? In deze blog gaan we een aantal cosmetische behandelingen laten zien die je bij de esthetische tandarts kunt laten doen. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Implantaten

Om weer een volle smile te krijgen (je weet wel, alles weer netjes op een rijtje) is het mogelijk om bij de esthetische tandarts een aantal cosmetische behandelingen te laten doen. Een daarvan is het plaatsen van implantaten. Dit zijn in feite kleine schroefjes die in je kaak gezet worden en naar drie maanden vastgegroeid zijn. Wanneer dit gebeurd is, kun je er een kunsttand of -kies op laten zetten, dat ziet er fantastisch uit. Implantaten zijn wel duur, dus misschien moet je er even voor sparen. Een andere optie is om een extra tandartsverzekering te nemen. Neem hier contact over op met je zorgverzekeraar.

Tanden bleken

Het kan zijn dat je tanden geel geworden zijn, misschien omdat je hebt gerookt of veel koffie hebt gedronken, dan is er wel een oplossing! Deze komt in de vorm van het tanden bleken of ook wel de tandenbleek-methode genoemd. Het is een manier om weer die witte smile te krijgen. We raden je aan om je tanden te laten bleken bij de esthetische tandarts, je krijgt van hem een gebitje met peroxidegel die je tanden witter maakt.

Facings

De naam zegt het al facings zijn aan de voorkant van je tanden bevestigt; het zijn schildjes gemaakt van composiet of van porselein. Het voordeel van de eerste is dat het makkelijk te plaatsen is, terwijl het voordeel van de tweede juist is dat het langer meegaat. Facing zijn ideaal om je tanden qua vorm en kleur te corrigeren. We raden je aan om contact op te nemen met tandarts Amsterdam Oost, daar vind je de kennis en kunde die je zoekt!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden