4 your wedding

Is er een alternatief voor de trouwring?

Geplaatst op

Een trouwdag is meestal een van de mooiste dagen van het leven van degenen die gaan trouwen. Het is altijd een groot feest en eigenlijk kan niets een trouwdag verpesten. Een van de belangrijkste momenten van zo’n grote dag heeft natuurlijk alles met de ringen te maken. Beide personen hebben voor elkaar een trouwring uitgekozen en hiermee wordt het trouwen als het ware officieel. Maar wat nou als je ringen eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt, of je misschien nog iets extra’s wilt geven? In dat geval zou je zeker eens kunnen kijken naar kettingen.

Elegant

Kettingen zijn dan misschien niet de eerste keuze als het aankomt op een bruiloft, maar het kan er zeker voor zorgen dat iemand er net wat interessanter uitziet. Of het nu om een prachtige gouden ketting gaat of om een ketting die misschien wel handgemaakt is, het kan een wereld van verschil maken. Daarom is het zeker geen slecht idee om eens te kijken naar de verschillende kettingen die er te vinden zijn. Het is altijd fijn om een ketting te hebben als je die opeens nodig zou hebben.

Veel keuze

Naast het feit dat kettingen echt een verschil kunnen maken, zijn er ook nog eens een heleboel verschillende soorten te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een zwarte ketting of misschien juist een diamanten ketting, eigenlijk is zo’n beetje alles wel te vinden. De kans dat er een ketting tussen zit die jij ook leuk vindt, is dus erg groot. Kijk dus zeker eens rond om te zien wat voor soorten jij interessant vindt en wie weet heb je binnenkort ook een mooie ketting om je nek hangen.

Gepersonaliseerde ketting

Hoewel een trouwring misschien niet echt te vervangen is, blijft het geen slecht idee om in ieder geval in je achterhoofd te houden dat kettingen ook erg mooi kunnen zijn. Zeker omdat kettingen ook erg vaak gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kun je ervoor zorgen dat een ketting nog meer betekenis krijgt en nog mooier wordt. Ben jij ook al benieuwd naar welke ketting jij misschien gaat nemen?

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden