Bijna elke vrouw heeft er ooit van gedroomd om met een prins te trouwen. Misschien ben jij wel de nieuwe Meghan Markle en leef jij over een paar jaar in een sprookjeswereld. Met deze volgende stappen sla jij binnenkort misschien wel een prins aan de haak.

Kies een prins uit

Niet iedereen heeft een prins in zijn nabije omgeving om mee te trouwen. Als jij geen gemeenschappelijke vrienden hebt met een prins is het handig om in de randstad te wonen, met name Den Haag. Dit heeft meteen een aantal voordelen: als je geen prins kunt vinden in Den Haag wonen er nog genoeg andere rijke beroemdheden en je hoeft voor een gezichtsbehandeling Den Haag niet uit. Probeer op plekken te komen waar de prins ook komt. De kans dat je hem toevallig bij een concert tegenkomt is erg klein.

Ga in een film spelen

Het is meerdere keren in de geschiedenis voorgekomen dat een actrice met een prins getrouwd is. Prince Andrew heeft zelfs gedatet met een vrouw die in een erotische film speelde. De kans is waarschijnlijk groter dat je een prins ontmoet als je in een kaskraker speelt, maar spelen in een andere genre is dus geen no-go om een prins te ontmoeten.

Vertoon prinsessengedrag

Met prinsessengedrag wordt geen arrogant gedrag bedoeld, maar tactisch, evenwichtig en elegant gedrag met een vleugje humor. Maxima is een goed voorbeeld. Ze komt lief en betrouwbaar over maar maakt ook een leuk grapje op z’n tijd, hetgeen de aandacht van onze koning getrokken heeft.

Wees fashionable

De juiste kleding dragen is extreem belangrijk als prinses. Je staat altijd in de schijnwerpers en moet daarom ten alle tijden een goede indruk maken. Weet wat je bij welke aangelegenheid moet dragen en zorg dat je outfit altijd positieve aandacht trekt.

Wees voorzichtig met social media

Als prinses moet je zeer discreet zijn als het gaat om social media. Elke letter die je typt wordt met een vergrootglas bekeken en kan tegen je gebruikt worden. Zorg dat je nooit je mond voorbij praat. Het laatste dat je wil hebben is je koninklijke huwelijk verpesten omdat je een schandaal teweeg brengt.

Wees bescheiden

Als je eindelijk je prins aan de haak geslagen hebt is het belangrijk om te onthouden waar je vandaan komt. Wees bescheiden en biedt hulp aan mensen die het minder hebben dan jij. Je zult veel met jaloezie en misgunners te maken krijgen, maar zorg dat je hier altijd met klasse en stijl op reageert. Heel veel succes met je zoektocht naar een prins!