4 your wedding

Hoe plan je een vrijgezellenfeest voor je beste vriend?

Geplaatst op

Wanneer je beste vriend gaat trouwen, is het aan jou om een vrijgezellenfeest te organiseren. Voor mannen is het vaak de bedoeling om de bruidegom nog even flink in de zeik te zetten, maar ook om nog even lekker gek te doen. In deze blog geven we je tips hoe je een succesvol vrijgezellenfeest organiseert.

Wat vindt de bruidegom leuk en wat juist niet?

Vaak staat een vrijgezellenfeest in het teken van iets als: het laatste avondmaal, of de laatste dag vrijheid. Daarom zoeken vrijgezellenfeesten vaak een beetje het randje op. Het is altijd een goed idee om goed na te denken over wat een bruidegom leuk vind om te doen, maar ook wat hij juist niet leuk vind. Vrienden mogen elkaar namelijk nog wel even in de zeik nemen. Wij raden aan om een hele dag vol te plannen. Begin met leuke of stoere activiteiten, zoals het rijden van quads, paintballen of zelfs skydiven. In de avond lekker uit eten en daarna op stap. Alcohol kan natuurlijk niet ontbreken. Om even terug te komen over wat een bruidegom misschien niet leuk zal vinden, maar wat voor een ongekend legendarische avond zal zorgen: huur een komiek in. Je kunt een roast organiseren, waarbij je een komiek inhuurt om grappen te vertellen over de bruidegom. Natuurlijk kun je ervoor kiezen dat jij en de andere aanwezigen ook grappen gaan vertellen over de bruidegom. Onze tip is om het niet te grof en direct te doen, maar elke grap wel een beetje luchtig te houden. Vriendschappen moeten natuurlijk niet breken.

Voor de ondeugende mannen

Voor de ondeugende mannen onder ons kan een stripper natuurlijk niet ontbreken. Een stripper is een geweldige toevoeging voor elk vrijgezellenfeest, omdat het spanning en sensatie met zich meebrengt. Het geeft de vrienden een mogelijkheid om nog even de bruidegom in de zeik te zetten, omdat het vaak erg ongemakkelijk is voor de bruidegom. Heb je een open relatie? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om nog even een ondeugende date te doen. Kijk voor meer informatie op sexdate Friesland

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden