4 your wedding

Hoe krijg ik weer een frisse look met fillers?

Geplaatst op

De tand des tijds knaagt overal aan, ook aan de frisse look in je gezicht. Het klinkt een beetje dramatisch, dat weten we, maar toch is het een goed onderwerp om over na te denken. Gelukkig zijn er oplossingen gevonden om je weer een frisse look te geven. In deze blog nemen we je mee naar een van die wonderlijke uitvindingen: fillers. Fillers Amsterdam helpt je verder.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn sinds het jaar 2000 erg populair geworden. Veel sterren laten zich al jaren met fillers behandelen en niet zonder reden, want de resultaten zijn super te noemen. Fillers bestaan uit hydraluron zuur, dit is een lichaamseigen stof die ook weer afbreekbaar is door het lichaam. Na een aantal maanden moet een behandelingen herhaald worden om de resultaten van de fillers, zoals volume terugbrengen in het gezicht en lippen voller maken, op peil te houden.

Wat heb je aan fillers?

Hierboven hebben we al even een tipje van de sluiter opgelicht: fillers zorgen dat je weer volume terugkrijgt in je gezicht, vooral op plekken waar het door ouderdom verdwenen was. Ook in de lippen worden vaak fillers gezet, dit om ze dikker en voller te maken. Volle lippen zijn een schoonheidsideaal en dat maakt dat veel vrouwen en mannen deze behandeling graag willen laten doen. Een leuke gedachte tijdens je trouwdag dat je straalt als nooit te voren!

Zijn fillers gevaarlijk?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, zijn fillers niet gevaarlijk. Wel moet je goed luisteren naar de cosmetische arts en zijn instructies opvolgen. Zo moet je na de behandeling:

  • Geen zwaar werk doen
  • Niet wrijven op de plek waar de fillers ingespoten zijn
  • Niet te veel laten inspuiten is ook belangrijk

Waarom is dit laatste punt zo belangrijk? Dat is vanwege de onnatuurlijke resultaten die een ‘overdosis’ fillers met zich mee kunnen brengen, bijvoorbeeld het inmiddels bekende ‘Katrien Duck’-snaveltje, omdat de dosis fillers in de lippen hen enorm doet opzwellen zodat de mond lijkt op een cartooneske snavel.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden