4 your wedding

Hoe kan je ervoor zorgen dat fillers langer blijven zitten?

Geplaatst op

Het is best vervelend dat als je net fillers hebt laten zetten bij een cosmetische kliniek, maar in je achterhoofdgevoel hebt, dat je over een aantal maanden al weer terug moet komen. Voor exact dezelfde behandeling! Ja, het is zo dat fillers als magie voelen, maar deze magie is maar tijdelijk. Het nadeel van zo’n ingreep is dan ook dat het niet uitmaakt welk merk of materiaal filler je gebruikt, het is altijd maar tijdelijk en moet onderhouden worden. Maar zijn er manieren om dit onderhoud minimaal te houden. In deze blog bespreken we het.

Locatie

Vastgoedbeheer en fillers hebben gek genoeg één overeenkomst; locatie is zeer belangrijk als je kijkt naar de lange-termijn. Met fillers is het onmogelijk om op een plek te injecteren die geen beweging te verduren krijgt, maar er zijn wel plekken in het gezicht waar weinig beweging voorkomt. Heb je bijvoorbeeld wel eens opzettelijk je onderooglid bewogen? Of je mond? Het antwoord op de eerste vraag is waarschijnlijk nee. Maar het antwoord op de tweede vraag is hoogstwaarschijnlijk ja. Dit komt omdat je een sociaal leven onderhoud en iets van 3 maaltijden per dag eet. Dit is ook precies waarom een filler bij een onderooglid wel vijf jaar kan vasthouden, terwijl een filler bij de mond al is uitgeteld na 3 tot 6 maanden.

Rust

Probeer je filler rust te geven kort na een behandeling. Ga er ook niet aan zitten want dit zou teveel druk kunnen uitoefenen op dat gebied en dat is zonde van het werk van je dokter. Bijvoorbeeld het dragen van een zware bril kan negatief effect hebben op de levensduur van je filler in je neus. Of fillers in je wangen kunnen sneller wegvagen als je op je gezicht slaapt s ’nachts.

Frequentie

Nog steeds is één van de beste manieren om fillers een lange levensduur te geven is om ze frequent te onderhouden bij de cosmetische kliniek. Dan zal de filler er constant uitstekend uit blijven zien en als je het bijhoudt is er ook niet steeds een plotselinge verandering van je uiterlijk. Als je een filler bijhoudt hoef je ook geen hoge hoeveelheden steeds bij te spuiten, dit kan minimaal blijven zolang het maar enigszins frequent blijft.

Stofwisselingssnelheid

Stofwisselingssnelheid is een factor die bepalend is als we kijken naar de duur van een filler. Je zou bijvoorbeeld 10 mensen precies hetzelfde fillerrecept kunnen geven en bij de één zullen de fillers 3 maanden blijven zitten en bij de ander kan het 2 jaar worden. Dit is genetisch bepaald en kan je helaas weinig aan doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden