4 your wedding

Een heldere blik, een stralende lach: check hoe het kan

Geplaatst op

In een stad waar veel mensen het willen maken, is het van het grootste belang dat het uiterlijk perfect verzorgd is. Maar wat als dit nu niet het geval is? Dan kun je er tegenwoordig gelukkig iets aan doen. Kijk met ons mee en doe je voordeel met de tips die we je in deze informatieve blog geven.

Een helderblik

Met de nieuwste cosmetische behandelingen is het mogelijk om in de nabije toekomst weer een heldere blik te hebben. Dit is te bereiken met een aantal populaire behandelingen:

  • Ooglidcorrectie
  • Bleekbehandeling om tanden witter te maken (we raden hiervoor tandarts amsterdam aan)
  • Fillers en Botox

Deze behandelingen zijn gericht op het corrigeren van het ooglid dat na loop van tijd is gaan hangen en hierdoor het zicht belemmert. De bleekbehandeling gaat met peroxide en zorgt voor wittere tanden. Je kunt zelf de tint van je tanden kiezen. Fillers en Botox richten zich op het terugbrengen van volume in het gezicht (dat door ouderdom verdwenen was) en het laten vervagen of verdwijnen van rimpels. Er zijn grootse resultaten te bereiken met fillers en Botox. Het is niet verwonderlijk dat deze middelen al sinds de vroege jaren negentig zeer populair zijn. Eerst bij de Hollywoodsterren, maar daarna gingen de mindere goden er ook mee aan de haal. Nu zijn deze behandelingen mainstream geworden.

Wat heb je eraan?

De meeste mensen zullen zich wel een keer achter de oren krabben, wanneer ze denken aan een behandeling op het cosmetische vlak. Eigenlijk is het nog steeds geen behandeling (fillers en Botox met name) die je even in de pauze laat doen. Het blijven cosmetische behandelingen die door een erkende arts gedaan moeten worden. Waarom laten mensen ze doen? Dat komt omdat ze mee willen doen met de mythe van de eeuwige jeugd en de cultuur van succes die daarom heen gegroeid is. Zeker als ze in de handel zitten, zijn veel mensen hier gevoelig voor. Dat laatste is over komen waaien vanuit Amerika in de jaren tachtig. In andere gevallen is het om medische redenen, bijvoorbeeld met een ooglidcorrectie dat het zicht belemmert. Het is altijd een persoonlijke keuze die onder begeleiding van een arts gemaakt moet worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden