4 your wedding

Een beautyplan voor de grote dag – hoe zie je er op je best uit?

Geplaatst op

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je best uitzien.  Om dit te realiseren kun je het beste een beautyplan opstellen, waarbij je rekening houdt met een jaar aan voorbereidingstijd. Zo weet je zeker dat je last minute niet hoeft te stressen om nog iets te regelen. In deze blog helpen we je alvast op weg met zaken waar je op kunt letten. Van 12 maanden tot de bruiloft tot de laatste week.

12 maanden voor de grote dag

Een jaar voordat je gaat trouwen is het belangrijk om grote taken aan te pakken, mochten die spelen. Loop je bijvoorbeeld al jaren met iets waar je niet tevreden over bent, zoals gele tanden of hangende oogleden. Dan is 12 maanden van tevoren de ideale tijd om er iets aan te laten doen. Ga naar de tandarts om tanden te laten bleken of naar een plastisch chirurg voor een ooglidcorrectie. Zodoende heb je voldoende tijd om te herstellen na de ingrepen. Start daarnaast ook met grote haartransformaties en denk goed na over je huidverzorging. Zo kun je gestructureerd toewerken naar de grote dag.

6 maanden voor de bruiloft

Een half jaar voor de bruiloft heb je hopelijk de ideale bruidsjurk al gevonden en een idee welke look je wilt hebben op de dag zelf. Daarom is het  een goed idee om deze periode te gebruiken om een aantal verschillende looks te testen. Zo kun je nu het resultaat zien en aanpassen als je ontevreden bent. Het is beter om hier vooraf mee bezig te zijn dan op de ochtend van de bruiloft zelf. Daarnaast is het een goed moment om je mindere leefgewoontes aan te passen. Denk aan een dieet om in die jurk te passen of stoppen met nagelbijten.

3 maanden voor de bruiloft

In de laatste drie maanden voor de bruiloft komt er meer bij kijken. Zorg daarom dat je gezond blijft en probeer ook genoeg rust te krijgen, zowel fysiek als mentaal. Ga een stapje verder met je gezondheidsroutine en zorg dat je goed in je vel zit. Wees daarnaast consistent in de producten die je gebruikt. Probeer geen nieuwe cremes meer  of andere experimentele behandelingen, maar blijf bij wat werkt.

1 week voor de grote dag

De laatste loodjes zijn misschien het belangrijkst, omdat het op de details aankomt. Ga voor een manicure en ga nog een keer naar de kapper voor een laatste (kleine) knipbeurt zodat je het op de dag zelf niet meer hoeft te laten knippen. Ook hier is het belangrijk om altijd voldoende rust en slaap te krijgen, ook al loop je misschien over van de stress. Zo weet je zeker dat je op de dag zelf kunt stralen en een dag hebt om nooit meer te vergeten!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden