4 your wedding

De beste afvaltips voor een bruiloft die je moet lezen

Geplaatst op

Een bruiloft is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven, al is de aanloop naar deze bruiloft vaak minder fantastisch. De bruiloft zelf moet geregeld worden en dat gepaard met de nodige stress. Daarnaast vinden veel mensen het belangrijk om er op hun best uit te zien bij hun bruiloft. Daar hoort dan ook vaak een paar kilo afvallen bij, zodat je lekker in je vel zit en kunt stralen op de dag zelf en alle foto’s! We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Blijf weg van de detox-diëten

Extreme strategieën lijken misschien aantrekkelijk omdat je in korte tijd veel kilo’s kwijt kunt raken. Dit is echter heel onverstandig, omdat de schade die gedaan wordt aan je lichaam, portemonnee en mentale gezondheid tot ver na de huwelijksreis blijft hangen. Ga dus niet voor diëten met minder dan 800 calorieën aan vloeibaar voedsel op een dag.

Denk goed na over je ideale voedingsschema

Een dieet werkt het beste als je het proces ook echt leuk vind. Het moet geen strijd hoeven zijn. Denk daarom vooraf goed na over hoe je het graag aan wil pakken en waar je enthousiast van wordt. Zoek naar gezonde recepten die je graag zou willen eten, download een fitness app en stel je eigen trainingsschema vast etc.

Wees realistisch over de mogelijkheden

Afhankelijk van de tijd en je eigen lichaam zijn de mogelijkheden beperkt. Verwacht geen wonderen en streef deze ook niet na! Zet daarom realistische doelen voor je dieet en je sportschema. Het is ook goed om hier met een professional over te praten zodat je weet waar je aan toe bent.

Kleine ingrepen kunnen helpen

Met afvallen en sporten kun je voor een groot deel je ideale figuur bereiken. Het is echter mogelijk dat door je trainingsschema en dieet bepaalde delen van je lichaam een beetje achterblijven. Uiteraard zijn er cosmetische ingrepen mogelijk om je net dat beetje beter in je vel te laten voelen. Denk aan kleine ingrepen als wallen of rimpeltjes wegwerken met fillers. Als je vet wil kwijtraken op pekken waar dat met sporten of diëten niet helemaal optimaal gaat is vet verwijderen door cryolipolyse ook een goede oplossing. Hierbij bevriezen ze je vetcellen lokaal, waarna deze cellen afsterven en op een natuurlijke manier uit je lichaam afgevoerd worden.

Blijf hydrateren

Vochtinname is altijd van belang voor een gezonde leefstijl, zeker als je actiever gaat sporten. De makkelijkste manier om meer vocht binnen te krijgen is om het op te nemen in je eten. Voeg bijvoorbeeld meloen, bessen en citrusvruchten toe aan je dieet en maak het normale water lekkerder door dergelijk fruit toe te voegen. Mik voor minstens acht tot tien glazen vocht per dag.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden