4 your wedding

3 tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Geplaatst op

Vele denken als klein meisje al na over hoe de bruiloft er uit moet gaan zien. Het is heerlijk om er zo nu en dan eens over na te denken. Wanneer je verloofd bent is het uiteraard pas echt het moment dat je moet gaan nadenken over de invulling van je bruiloft en alles wat daarbij komt kijken. Zoals het uitzoeken van de trouwjurk. Omdat het uitzoeken van een trouwjurk in Rotterdam wat overweldigend kan zijn geven we je graag een aantal tips. 

Ga voor een trouwjurk dat past bij jou en je stijl

Als je alle prachtige trouwjurken op Pinterest voorbij hebt zien komen, kom je waarschijnlijk ook veel dezelfde stijlen tegen. Ik wil je graag meegeven dat je je nooit ‘verplicht’ moet voelen om mee te gaan met bepaalde trends. Blijf dicht bij jezelf. Daarnaast ziet een trouwjurk er op elk lichaam en bij elk persoon weer anders uit. Pin je dus niet al aan een bepaalde stijl of typen jurk vast. Wie weet zit een andere stijl of typen jurk je wel als gegoten! 

Bepaal wat voor soort stof je fijn vindt

Door een aantal jurken van verschillende stoffen te proberen zie en merk je vanzelf wat lekker zit en wat past bij je figuur. Heb je een stof gevonden die je prachtig vindt, maar zie je niet de perfecte jurk? Dan kan je er altijd een op maat laten maken. 

Ga voor een trouwjurk dat past bij je huidskleur

Of je nu gaat voor een jurk met een witte tint of een jurk met een kleur. Bekijk goed wat bij je huidskleur past. Daarnaast is elke wit verschillend. Zo heb je bijvoorbeeld zuiver wit, sneeuwwit, gebroken wit en parelwit. Ook hier is de key om verschillende tinten te passen of een kleurcheck te laten doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je de inspiratie die je zoekt voor je bruiloft. Wij helpen je graag met leuke ideeën.

Contactgegevens

Via info @ 4yourwedding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden