Slanker op je bruiloft met het 7×7 afslank receptenboek

Veel vrouwen dromen al van kinds af aan van hun bruiloft. Een schitterende locatie, heerlijk eten en een prachtige jurk. Je trouwdag is zonder twijfel één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt er natuurlijk fantastisch uitzien en hebt waarschijnlijk al een geweldige trouwjurk uitgezocht. Met een slank en fit lichaam komt die prachtige jurk natuurlijk het beste tot zijn recht. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor vrouwen. Ook mannen wil goed voor de dag komen op hun trouwdag. Ook zij voelen zich een stuk zelfverzekerder, wanneer ze met een gespierd en strak lichaam hun trouwpak aan kunnen trekken. Maar hoe verlies je nou in korte tijd die extra kilootjes? Omdat je bruiloft steeds dichterbij komt, denk je misschien wel aan een crashdieet. Het volgen van een crashdieet is echter zeer ongezond voor je lichaam en de kilo’s zullen er na de bruiloft direct weer aanvliegen. Het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas biedt een oplossing. Dit boek beschrijft hoe je gezond, snel en blijvend gewicht kunt verliezen. Dit artikel zet op een rijtje hoe deze dieetmethode precies werkt en hoe deze zich onderscheidt van andere dieetmethoden.

Wat is het 7×7 Afslank Receptenboek precies?

7x7 afslank receptenboek jasper alblasZoals de titel van het boek al aangeeft, is het dieet gebaseerd op 7 eetmomenten per dag en dit 7 dagen per week. In plaats van drie grote maaltijden per dag, eet je dus zeven kleinere maaltijden. Het boek staat boordevol makkelijke, gevarieerde en gezonde recepten. De recepten zijn voornamelijk gebaseerd op het zoveel mogelijk vermijden van suikers en het consumeren van natuurlijke producten. De recepten zorgen voor een gebalanceerd voedingspatroon, waardoor je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast hoef je hierdoor niet te verhongeren en kun je het dieet gemakkelijk voor langere tijd volhouden, waardoor de kans op een terugval kleiner is. Bovendien zijn de kosten voor de ingrediënten niet duurder dan je gewend bent van je huidige boodschappen.

Wat belooft het 7×7 Afslank Receptenboek?

Jasper Alblas, de auteur van het 7×7 Afslank Receptenboek, belooft dat je aan de hand van zijn simpele en gezonde recepten tot maar liefst 2 kilo per week zal afvallen. Je kunt in één maand dus acht kilo verliezen. Met dit dieet wordt je vetverbranding gestimuleerd, waardoor de kilo’s er vanaf zullen vliegen. Met name vetverbranding in lastige regionen, zoals de buik, wordt door deze recepten in gang gezet. Je valt dus niet zomaar twee kilo af aan vocht of spiermassa, maar verliest met dit dieet voornamelijk vet. Daarnaast belooft de auteur dat je geen terugval zult ondervinden, doordat je het dieet gemakkelijk kunt volhouden. Deze methode motiveert je dus niet alleen tot afvallen, maar ook tot het blijvend aanhouden van een gezondere leefstijl. Jasper schrijft dat bij 95% van de mensen niet alleen het gewicht zal afnemen, maar ook de gezondheid zal verbeteren.

Hoe werkt deze dieetmethode?

Zoals eerder beschreven zorgen de recepten uit het 7×7 Afslank Receptenboek voor een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon. Dit in tegenstelling tot vele crashdiëten. Bij een crashdieet val je in eerste instantie snel af, maar komt je lichaam al gauw in een staat van vetopslag. Hierdoor zul je, als je na enige tijd weer normaal gaat eten, snel weer aankomen. De adviezen en recepten uit het 7×7 Afslank Receptenboek kun je gedurende de rest van je leven blijven gebruiken. Doordat je meerdere, kleine eetmomenten per dag hebt, zorgt deze dieetmethode ervoor dat je insulinespiegel de hele dag laag blijft. Ook het eten van weinig suikers en koolhydraten draagt hieraan bij. Insuline zorgt voor de regulatie van je bloedsuikerspiegel, maar heeft hiernaast nog meer functies in je lichaam. Een lage insulinespiegel is voordelig als je wilt afvallen, omdat hoge insulinespiegels de vetverbranding in je lichaam sterk afremmen. Door je insulinelevels laag te houden, wordt jouw lichaam dus een echte vet verbrandende machine. Ook belangrijk is dat in het boek onderscheid wordt gemaakt tussen goede en slechte vetten en tussen langzame en snelle koolhydraten. Hierdoor hoef je geen enkele voedingsstof compleet uit je voedingsschema te bannen, maar eet je alleen nog de gezonde varianten van bepaalde producten.

Meer dan alleen recepten

Naast gezonde, gevarieerde en bovendien heerlijke recepten, staat het 7×7 Afslank Receptenboek vol met nog veel meer handigheidjes. Zo zorgen de kant-en-klare boodschappenlijstjes er bijvoorbeeld voor dat je snel en makkelijk boodschappen kunt doen. Daarnaast staat het boek boordevol tips die je helpen gezonder te worden en af te vallen. Zo behandelt het boek onder andere:

  • Diverse en gezondere alternatieven voor suiker
  • De gezondste manieren van ontbijten
  • Speciale tips voor vegetariërs
  • Effectieve manieren van sporten die vetverbranding stimuleren
  • Producten die je beter kunt vermijden
  • Gezonde tussendoortjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>