Slank in je bruidsjurk op de dag van je leven!

Natuurlijk wil je op de aller mooiste dag van je leven er ook op je allermooiste uitzien.

Of je nu kort of lang al een relatie met je aanstaande hebt, het aan zag komen of het je totaal verbijsterde, de huwelijksdag moet haast wel iets zijn waar je met de grootste vreugde naar uitkijkt.

Menig vrouw heeft sinds haar jeugd al een beeld van hoe de bruiloft er uit zou moeten zien. Een prachtige locatie, alle familie en vrienden en natuurlijk een schitterende bruid en bruidegom! Niet iedereen heeft van huis uit een slank figuur meegekregen en dat is ook helemaal niet erg. Toch vind je het als bruid vaak fijn om een paar kilo af te vallen indien je met overgewicht hebt te kampen, zodat die jurk nog net iets mooier zit!

Om je daarmee te helpen hebben wij 3 afslank tips voor je verzameld. Zodat jij op je mooiste dag er op je mooist uit kunt zien!

 

Afvallen tip 1: Weet waar je het voor doet..

Afgezien van overgewicht dat voortkomt uit erfelijke belasting of een ziekte, is het mentale aspect vaak de belangrijkste boosdoener bij overgewicht. Misschien herken je jezelf hier wel in. Het zit even een dag tegen en je baalt als een stekker. Wat doe je? Je probeert die negatieve emoties om te buigen naar positieve emoties. Wat op zich een hele goede zaak is. De manier waarop veel mensen dat doen is echter niet altijd even bevorderend voor je lichaamsgewicht. Vaak wordt er naar snacks gegrepen om een soort van feel-good gevoel te creëren waarbij je negatieve emoties soort van onderdrukt.

De onnodige extra kilo’s die je daarmee aankomt tikken al snel aan. Als je dus gewicht wilt afvallen voor je bruiloft zou je kunnen proberen om dit soort situaties beter te herkennen en op een andere manier met negatieve emoties om te gaan. Bel bijvoorbeeld een vriend of vriendin, ga een wandelingetje maken of ga iets anders leuks doen wat je graag doet.

Probeer in ieder geval jezelf op je slankst in de jurk te visualiseren! Dat is een erg sterke motivatie om van lekkere, maar ongezonde dingen af te blijven.

Afvallen tip 2: Laat je niet meeslepen door de illusie van een crashdieet

Crashdiëten zijn uitstekende manieren om snel veel gewicht te verliezen. Door een onnatuurlijk en op de lange termijn ongezond voedingspatroon te eten, breng je het lichaam in een staat van vetverbranding. Je verbrandt dus je opgeslagen vet. Na een crash dieet ga je normaal gesproken weer terug naar je oude voedingspatroon en ben je als het goed is ook wel een aantal kilo’s kwijt.

PAS ECHTER OP! Als je met dat figuur een bruidsjurk gaat passen dan is de kans erg groot dat je bedrogen uitkomt. Na het volgen van een crash dieet kom je vaak weer aan tot je oude gewichtsniveau, omdat je eigenlijk geen blijvende veranderingen in je levensstijl hebt doorgevoerd.

In plaats daarvan is het verstandig om wijzigingen in je voedingspatroon en bewegingspatroon aan te brengen die je met dezelfde mate vasthoudt tot je bruiloft. Op die manier kun je beter aan zien komen en bepalen met welk lichaamsgewicht je de grote dag ingaat.

Afvallen tip 3: Drink genoeg water!

Drinken kan soms het hongergevoel stillen. Kies echter niet voor frisdranken of fruitsappen, want die bevatten een hele hoop calorieën ten opzichte van de 0 calorieën die in water zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>